OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Θράσος δίχως όρια από τα φερέφωνα της Άγκυρας στην Θράκη! Γιατί μας κατηγορούν!

07/01/2015 - 23:09
Share on FacebookShare on Twitter

Προκαλούν τα φερέφωνα της Άγκυρας στη Θράκη, κατηγορώντας την Ελλάδα για έλλειψη δημοκρατίας, την στιγμή που στη «μαμά» Τουρκία ακόμα και να φτερνιστεί κανείς χωρίς την άδεια του Ερντογάν θα τον καταδίκαζε, τουλάχιστον, σε φυλάκιση. Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» (ΚΙΕΦ – DEB) δηλώνει πως δεν θα συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς θεωρεί αντιδημοκρατικό το πλαφόν του 3% που ισχύει για να έχει ένα κόμμα κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Φυσικά ξεχνά να αναφέρει πως το αντίστοιχο ποσοστό στην Τουρκία είναι 10%, ώστε να μην μπορούν οι Κούρδοι να έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

«Ως Κόμμα πιστεύουμε στην αναγκαιότητα της εκπροσώπησης της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης στο Ελληνικό κοινοβούλιο και πιστεύουμε ότι πρέπει να ακουστεί δυνατά η φωνή της μειονότητας. Η πρόωρες εκλογές αποτέλεσαν αφορμή στις φήμες και στα παρασκηνιακά πολιτικά κουτσομπολιά που ήθελαν την ανάμιξη του κόμματος και των διοικητικών στελεχών της, με της εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και της υποψηφιότητες. Την κίνηση αυτή την θεωρούμε ως μια κακόβουλη πράξη που έχει ως στόχο την αξιοπιστία του ΚΙΕΦ…Το ΚΙΕΦ δεν θα χαραμίσει για μικροπολιτικά οφέλη την μεγάλη υποστήριξη και την αξία των 43.000 ψήφων που πήρε στις Ευρωεκλογές τον Μάιο. Το ΚΙΕΦ θα μείνει ουδέτερο και δεν θα υποστηρίξει οποιοδήποτε κόμμα ή υποψήφιο στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στης 25 Ιανουαρίου 2015. Το ΚΙΕΦ, ως μια πολιτική κίνηση που έχει πάρει την μεγάλη στήριξη της Μειονότητας, θα συνεχίσει να δημοσιοποιεί τα προβλήματα και να είναι η φωνή της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας…Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) που στις τελευταίες Ευρωεκλογές πήρε τη μεγάλη υποστήριξη των μειονοτικών ψηφοφόρων, βγήκε με διαφορά πρώτο κόμμα στην Ροδόπη και στην Ξάνθη και τρίτο κόμμα στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν θα είναι η αυλή η το δεκανίκι άλλου πολιτικού κόμματος, ούτε υποστηρικτής προσωπικών συμφερόντων. 

Ως Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) θέλουμε να τονίσουμε για άλλη μια φόρα ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και τον αγώνα μας, για να επιστραφούν τα δικαιώματα της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και τις διεθνής συμβάσεις…», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους τα ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου, τα οποία όμως, χάρη στην δημοκρατία που υπάρχει στην Ελλάδα έχουν φωνή.

Tags: ΕΚΛΟΓΕΣΘΡΑΚΗΤΟΥΡΚΙΑ

Related Posts

THEON
ΕΛΛΑΔΑ

Η THEON ανακοινώνει τα προκαταρκτικά αποτελέσματα για τοΟικονομικό Έτος 2025

17/02/2026 - 12:22
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Νέα επιδείνωση με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

17/02/2026 - 04:26
Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα: Σε ρόλο παρατηρητή η Ελλάδα – Θα μετάσχει ο υφυπουργός Εξωτερικών
ΕΛΛΑΔΑ

Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα: Σε ρόλο παρατηρητή η Ελλάδα – Θα μετάσχει ο υφυπουργός Εξωτερικών

16/02/2026 - 11:57

Διαβάστε Επίσης

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία είναι έτοιμη να συζητήσει την αποχώρηση στρατευμάτων από το Ντονέτσκ, αν η Ρωσία κάνει το ίδιο»

Ιράν: «Δεν θα εγκαταλείψουμε το πυρηνικό μας πρόγραμμα» – Οι προτάσεις της Τεχεράνης στις ΗΠΑ

Η Χεζμπολάχ απορρίπτει το χρονοδιάγραμμα για τον αφοπλισμό της εντός τεσσάρων μηνών

Arrow 4: Το νέο ισραηλινό σύστημα αεράμυνας πλησιάζει την επιχειρησιακή ανάπτυξη – «Έχουν ξεκινήσει δοκιμές»

Χαμάς: «Το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ πρέπει να βάλει τέλος στις παραβιάσεις του Ισραήλ στη Γάζα»

Ρωσία: Ουκρανικά drones έπληξαν εργοστάσιο χημικών 1.600 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα

Ουκρανία – Ρωσία: Νέος γύρος διαπραγματεύσεων στη Γενεύη – Παρόντες και Ευρωπαίοι αντιπρόσωποι

SeaSnake 30: Η Σουηδία γίνεται η πρώτη χώρα του NATO που εξοπλίζεται με τα ναυτικά πυροβόλα της Rheinmetall

Top News

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: «Ψάχνουμε το μυστικό της κοινής μας συνύπαρξης μετά από τόσα χρόνια»

Πέθανε ο μοντέρ Κώστας Κοσμίδης: Τον έδιωξαν από κέντρο υγείας και «έσβησε» στον δρόμο - Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον πάει στο νοσοκομείο

Τάσος Ξιαρχό: Χιτλερική η ελληνική Eurovision, δεν άφησε να βοηθήσω τον Good Job Nicky

The Chase: Μοίρασε από τα μεγαλύτερα ποσά που έχει δώσει ποτέ - «Να υπάρχει γιατρός στο πλατό» είπε με χιούμορ η Μαρία Μπεκατώρου

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert