Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Θρίλερ στον άερα! Boeing 737 τυλίχτηκε στις φλόγες - ΒΙΝΤΕΟ

29.03.2017 | 10:01
Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Peruvian Airlines όταν ένα Boieng 737 τυλίχτηκε στις φλόγες σύμφωνα με τη Daily Mail. Tο Υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι ο πιλότος πραγματοποίησε ''αναγκαστική προσγείωση'' μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε, στο αεροδρόμιο Francisco Carle στην Jauja. 

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται το Boeing 737 τυλιγμένο στις φλόγες εκτός του αεροδιαδρόμου και οι 141 επιβάτες να απομακρύνονται μέσα στον πανικό. "Όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί", ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Για την ακρίβεια, "Το αεροπλάνο γύρισε στη δεξιά πλευρά και βγήκε έξω από τον αεροδιάδρομο. Ο υψηλός επαγγελματισμός του πληρώματος θαλάμου απέτρεψε ένα σοβαρό περιστατικό" δήλωσε η εταιρεία.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Alberto Lopez από την πλευρά του δήλωσε στο ABC News πως το αεροπλάνο δεν συνετρίβη στην πραγματικότητα "Προσγειώθηκε και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμα η πραγματκή αιτία της πυρκαγιάς".

Ένας επιβάτης δήλωσε σύμφωνα με το RT ότι ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους όταν προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο. 

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk, RT


Η ανακοίνωση της είδησης στο twitter:


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ