Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ στον Έβρο: Τα πτώματα 3 γυναικών βρέθηκαν στο Πραγγί

10.10.2018 | 18:11
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την στιγμή σε εξέλιξη στον Έβρο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το inevros στην περιοχή του Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα στον κάμπο μεταξύ Πραγγίου και Ισαακίου, βρέθηκαν τρεις νεκρές γυναίκες με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Οι πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, κάνουν λόγο για  εμφανή σημάδια από μαχαιριές στα σώματα τους.

H αστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό, αφού τα πτώματα που φαίνεται εκ πρώτης όψεως να ανήκουν σε πρόσφυγες ή παράνομους μετανάστες βρήκε κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε την αστυνομία. Ήδη στην περιοχή βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, αφού όλα δείχνουν να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι φτάνει και από την Κομοτηνή ο Αστυνομικής Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Νίκος Μενεξίδης.

Στην παρέβρια περιοχή του Πραγγίου φτάνει από στιγμή σε στιγμή και ο Ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης που ειδοποιήθηκε και έφυγε απ’ την Αλεξανδρούπολη. Η δική του αυτοψία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου και θα δώσει μια πρώτη εξήγηση αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, με τί όργανο δολοφονήθηκαν οι τρεις γυναίκες και πότε συνέβη αυτό.

Όλα δείχνουν πως οι γυναίκες πέρασαν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστό πέρασμα προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Με πληροφορίες από inevros.gr, Evros-news.gr

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ