Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος στη ΝΔ για το "Noor 1"

18.06.2017 | 14:41
 "Ο κρατούμενος Γιαννουσάκης ζήτησε δια του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δικαστική προστασία για να καταθέσει στοιχεία για την υπόθεση του "Noor 1". Ως όφειλα, ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελία και τον αρμόδιο υπουργό" τονίζει ο υπουργός εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε εξηγήσεις για δημοσίευμα στο Καρφί.

Ο κ. Καμμένος επισημαίνει επίσης, πως "πέρασαν 24 ώρες από την έρευνα στις επιχειρήσεις του σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική, έως το δημοσίευμα της εφημερίδας "Καρφί", το οποίο, αφού απορρίφθηκε από δύο εφημερίδες έναντι αντιτίμου, δημοσιεύτηκε στον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμιση όμιλο σε περισσότερα από έξι χρόνια φυλάκιση".

"Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα...", καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Νωρίτερα να απαντήσουν με σαφήνεια κάλεσε η Νέα Δημοκρατία τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, με αφορμή το δημοσίευμα που τους εμπλέκει στην υπόθεση του πλοίου NOOR1, το οποίο μετέφερε ναρκωτικά.

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει:

"Πέρασαν 24 ώρες από το δημοσίευμα της Εφημερίδας "Καρφί” που εμπλέκει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Στ. Κοντονή σε μια άκρως σκοτεινή υπόθεση.

Η σιωπή των δύο Υπουργών και της Κυβέρνησης συνολικά είναι εκκωφαντική.

Ο κ. Καμμένος είναι υποχρεωμένος να απαντήσει με σαφήνεια: συνομίλησε ή όχι με τον κρατούμενο ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη;

Ο κ. Κοντονής πρέπει, επίσης, να απαντήσει: έχει ή όχι οποιαδήποτε σχέση με τους εκβιαστικούς διαλόγους που περιγράφει το δημοσίευμα;
Οι πολίτες απαιτούν απαντήσεις τώρα".

Υπενθυμίζεται ότι χθες η εφημερίδα "στο Καρφί", με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της έκανε λόγο για "αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες" του υπ. Άμυνας με τον καταδικασμένο σε ισόβια, Γιαννουσάκη, ενώ έκανε αναφορές σε "εκβιαστικούς διαλόγους, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, το υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Πάνο Καμμένο". 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ