Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας για την "κατάρριψη" τουρκικού F 16

23.12.2014 | 10:23
Αποστάσεις από την οικογένεια του Τούρκου πιλότου Ναϊλ Ερντογάν που σκοτώθηκε όταν το F 16 του έπεσε στο Αιγαίο το 1996 κρατά ο υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας.

Ο Γιλμάζ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν το υπουργείο Άμυνας θα στηρίξει την οικογένεια του πιλότου η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και ζητά και την σύλληψη Έλληνα πιλότου. Απάντησε ότι οι διαδικασίες που ακολουθεί η οικογένεια είναι εκτός των ενεργειών που έκανε η κυβέρνηση για το θέμα. Επισήμανε μάλιστα ότι μετά από αίτημα της οικογένειας για τον εντοπισμό του F 16 του Ναϊλ Ερντογάν έγινε μεγάλη επιχείρηση χωρίς όμως να βρεθεί τίποτα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τότε ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε προσφερθεί για την παροχή οποιασδήποτε ελληνικής βοήθειας προς την τουρκική πλευρά.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είπε ότι και ο ίδιος παρακολουθεί το θέμα που ανακινεί η οικογένεια από τον Τύπο αλλά πρόσθεσε ότι είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί τώρα το υπουργείο και τις τουρκικές ΕΔ.


Διαβάστε ακόμη:

Οι Τούρκοι ζητούν σύλληψη Έλληνα πιλότου Mirage 2000 για κατάρριψη F 16 τους στο Αιγαίο!"Φωτιά" στο Αιγαίο βάζει η Τουρκία! "Μας πάει" σε δίκη για F 16 της που έπεσε το 1996


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ