Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι "δώρο" θα πάρουν οι στρατιωτικοί για την σημερινή γιορτή των ΕΔ - ΒΙΝΤΕΟ

21.11.2014 | 00:24
Οι Ένοπλες Δυνάμεις γιορτάζουν και θα πάρουν και φέτος το καθιερωμένο δώρο τους. Πολλά και πολύ μεγάλα λόγια. Θα λάβουν πολλά μπράβο για το αξιόμαχό τους ,για την αυταπάρνηση με την οποία ανταποκρίνονται σ΄ ότι τους ζητηθεί. Όπως θα διαβάσετε σ΄ άλλο ρεπορτάζ του Onalert.gr μέχρι και την …ιατρική κάλυψη των τουριστών στην Ακρόπολη τους αναθέτουν πλέον!!!

Φέτος παίρνουν και μερικά ευρώ! Τα Γενικά Επιτελεία μάθαμε ,έστειλαν σήματα προς όλες τις μονάδες με τις οποίες καλούν το προσωπικό να μπει και να δει την μισθοδοσία! Μοιάζει με φθηνή προπαγάνδα που στηρίζει όσους επμένουν να μιλούν για…αυξήσεις στους στρατιωτικούς. Ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για επιστροφή ελάχιστων απ΄ αυτά που κακώς και παρανόμως τους έκοψαν από τους μισθούς τους.

Το πραγματικό δώρο όμως γι΄αυτούς που επέλεξαν τις ΕΔ για να ζήσουν ,να “χτίσουν” τη ζωή τους και να υπηρετήσουν την πατρίδα τους είναι η εκτίμηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι κάτι μη μετρήσιμο πια ,καταγράφηκε και σε πολύ πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Δεν “τρώγεται”, ούτε λύνει τα καθημερινά οικογενειακά τους προβλήματα. Δεν πληρώνει λογαριασμούς και ΕΝΦΙΑ ,αλλά αποτελεί το τελευταίο “καύσιμο” που έχει απομείνει για να κρατά ζωντανή την στρατιωτική μηχανή της χώρας. Η ψυχολογική στήριξη των στελεχών και του προσωπικού των ΕΔ που προέρχεται από την αναγνώριση του έργου που επιτελούν τώρα που έχουμε ειρήνη, αλλά και της αποστολής που έχουν να εκτελέσουν αν κάτι πάει στραβά.

Χρόνια πολλά χωρίς άλλα μεγάλα λόγια. Θα “χορτάσουν” όλοι οι στρατιωτικοί από τέτοια σήμερα.

Το βίντεο για όλους αυτούς που δεν εργάζονται απλώς. Υπηρετούν…

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ