Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι είπε ο Δένδιας για το P-3 Orion

08.04.2015 | 00:08
Ο Νίκος Δένδιας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από το πέρασμά του στο ΥΠΕΘΑ. Η παρέμβασή του για το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με την αναβάθμιση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion είναι μια ψύχραιμη και προσγειωμένη θέση. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον 9,84 ο κ.Δένδιας είπε για το θέμα:

«Για εμένα θα ήταν εύκολο να αρχίσουμε τις αντιπολιτευτικές κορώνες. Δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν πρέπει να γίνεται. Πράγματι, αυτή ήταν η εισήγηση την οποία είχε κάνει το ΓΕΝ -και μάλιστα έντονα-, θεωρώντας το θέμα εξαιρετικής προτεραιότητας. Πράγματι, αυτό επί των ημερών του προκατόχου μου, του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου -εάν θυμάμαι καλά-, είχε περάσει από το ΚΥΣΕΑ και αυτή ήταν και η απόφασή του ΚΥΣΕΑ... Δεν είμαι φωτεινός παντογνώστης, για να μπορώ να γνωρίζω σε συγκεκριμένα οπλικά συστήματα τι είναι συμφέρον και τι μη συμφέρον. Υπάρχουν αρμόδιοι γι' αυτό. Εγώ ξέρω ότι επί των ημερών μου, οι αρμόδιοι να κρίνουν, μου είχαν εισηγηθεί ότι αυτή είναι η επιβαλλόμενη λύση για την εθνική ασφάλεια. Προφανώς -λέω προφανώς, γιατί έτσι φαίνεται-, αυτό συνέβη και επί των ημερών του διαδόχου μου, του κ. Καμμένου. Από εκεί και πέρα, έχει τους φακέλους, γνωρίζει τα θέματα και νομίζω επαρκώς ότι μπορεί να απαντήσει».

Διαβάστε ακόμη:

Οι "φωτεινοί παντογνώστες" έχουν άποψη και για την Άμυνα και γράφουν ...μαργαριτάριαΟ Γιάννης Ραγκούσης για τα P-3 Orion 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ