Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι είπε ο Κατρούγκαλος στους απόστρατους

18.12.2015 | 20:37
Όλοι οι υπουργοί δείχνουν τον Τσακαλώτο και το υπουργείο Οικονομικών μόλις τεθεί το θέμα αποκατάστασης των αποδοχών εν ενεργεία στρατιωτικών και απόστρατων.

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δεν αποτελεί εξαίρεση. Στη συνάντησή του με τις Ενώσεις Αποστράτων στον Τσακαλώτο παρέπεμψε.

Οι Ενώσεις Αποστράτων στην ανακοίνωσή τους για τη συνάντηση αναφέρουν ότι “την προηγουμένη της συνάντησης , το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων είχε αποστείλει εμπεριστατωμένο δωδεκασέλιδο υπόμνημα σχετικά με τις συντάξεις των Αποστράτων και τις θέσεις του Συντονιστικού που αναφέρονται στην υπ.αριθ. πρωτ. 376 από 14-10-2015 επιστολή του.

Ο Υπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα θέματά μας και κατά την συνάντηση είχε μαζί του όλα τα έγγραφα.
Έγινε εκτενής παρουσίαση των θέσεών μας , συζήτηση και ενημέρωση από τον Υπουργό σχετικά με αυτά και η τελική δήλωση του Υπουργού ήταν “ Η Κυβέρνηση εγγυάται ότι θα προστατευτούν οι συντάξεις “, ενώ για το θέμα της αναπροσαρμογής των συντάξεων σύμφωνα με την γνωστή απόφαση της Ολομελείας του ΣτΕ εδήλωσε αναρμόδιος , γιατί αυτό αφορά το Υπουργείο Οικονομικών
Ορισμένα από τα θέματα που εθίγησαν δεν είναι ανακοινώσιμα για ευνόητους λόγους , καθόσον η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη.
Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις , όπως πάντα και είναι έτοιμο να επέμβει όταν και όπου χρειασθεί. Αναμένεται συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο , που έχει ζητηθεί.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ