Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι είπε ο Σαμαράς μετά από τον Παρμενίωνα για τις ΕΔ

02.10.2014 | 12:37
Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε σήμερα τον νομό Έβρου και παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014». Μετά την λήξη της άσκησης, απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες είπε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας , η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ. Στη Θράκη μας, σε όλη την Πατρίδα μας. Η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνιές της Ελλάδας μας. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις για αυτή την εξαίρετη, από κάθε πλευρά, άσκηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της Πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ, είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Θέλω να πω ότι η Πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, από κάθε ελικόπτερο, από κάθε άρμα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η Ελλάδα της υπερηφάνειας, της ισχύος, του κύρους είναι εδώ, στη Θράκη μας, σε όλη την πατρίδα μας», ενώ πρόσθεσε ότι η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνίες της Ελλάδας και έδωσε συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις για αυτή την, όπως είπε, «εξαίρετη από κάθε πλευρά άσκηση».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ, είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων» συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος συνεχάρη τον υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων «για αυτή την καταπληκτική εμπειρία που δώσατε σήμερα σε όλους που βρισκόμαστε εδώ. Είναι τιμή για όλους μας που παρευρεθήκαμε στην άσκηση»..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιον σκέφτεται τώρα για ΥΕΘΑ ο Σαμαράς

Ο ΠΙΠΙΝΟΣ ενώνει; Σαμαράς, Τσίπρας, Βενιζέλος έχουν προσκληθεί στην τελετή!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ