Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι έκανε ο Καμμένος με τρεις Αρχηγούς στην Ικαρία;

17.07.2015 | 19:42
Πολύ θετικό το γεγονός ότι το Μηχναικό ανέλαβε δράση και ανοίγει δρόμο στην Ικαρία. Θα γραφτούν πολλά αλλά οι στρατιωτικοί λένε ότι το συγκεκριμένο έργο στην Ικαρία χρειάζεται και αυτό μετρά.

Αυτό που δεν χρειαζόταν όπως από χθες γράφουμε ήταν η παρουσία τριών Αρχηγών η οποία σε συνδυασμό με την απουσία του Α/ΓΕΣ στα Τρίκαλα , άφησε το ΥΠΕΘΑ…χωρίς Αρχηγό!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ικαρία για τα εγκαίνια των εργασιών της πρώτης αποστολής της «ΔΙΔΕΡΓΩΝ» (πρώην ΜΟΜΑ) που αφορά την διάνοιξη και βελτίωση δρόμου που συνδέει το χωριό Καρκινάγρι με το χωριό Μαγγανίτη στο νότο τμήμα του νησιού.

Στη συνέχεια μαζί με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Ικαρίας όπου εξήγγειλαν τη δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού, τη στελέχωση του νοσοκομείου με εξειδικευμένους γιατρούς ενώ εξετάστηκε η δυνατότητα προμήθειας αξονικού τομογράφου μέσω ΕΣΠΑ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε από τις πυρκαγιές. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ