Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι θ΄ ακούσει ο Σταϊκούρας από τους απόστρατους και τι "συστάσεις" δέχτηκε για τους εν ενεργεία

28.06.2014 | 00:01
Με τι θέσεις θα προσέλθουν στην συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα οι απόστρατοι ; Περιγράφονται στην ανακοίνωση της ΕΑΑΝ .

Ο Σταϊκούρα θα ακούσει τα εξής:“Επειδή έχει δημιουργηθεί , έντεχνα και οπωσδήποτε εσφαλμένα , η εντύπωση στην κοινωνία οτι οι Στρατιωτικοί είναι ευνοημένοι και προς αποκατάσταση της αληθείας θα πρέπει να γνωρίσετε ως αρμόδιοι Φορείς οτι:

α.-Οι απολαβές των εν ενεργεία έχουν περικοπεί περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία στο Δημόσιο και οτι αυτές δεν ανταποκρίνονται στο έργο το οποίο επιτελούν.
β.-Οι συντάξεις των αποστράτων έχουν περικοπεί μέχρι και 60% , όταν κατά τον κο Ι.Στουρνάρα οι συντάξεις στο Δημόσιο έχουν περικοπεί κατά 30%.
γ.-Συνολικά οι απόστρατοι έχουν υποστεί μέχρι τώρα 9 άδικες περικοπές
δ.-Το καθαρό ετήσιο δημοσιονομικό κόστος από την υλοποίηση των Αποφάσεων του ΣτΕ ανέρχεται στα 140 εκ.Ε. , όπως άλλωστε προβλέπεται από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2013-2016”.

Να διευκρινίσουμε ότι ο Σταϊκούρας θα δει πριν απο την συνάντηση με τους απόστρατους την ΠΟΕΣ κι όχι μετά όπως γράψαμε. Ωστόσο στην ατζέντα του με τους εν ενεργεία της ΠΟΕΣ ο Σταϊκούρας έχει δεχτεί συστάσεις να μην έχει την απόφαση του ΣτΕ!

Διαβάστε ακόμη:

Την Τρίτη ο Σταϊκούρας ενημερώνει για το ΣτΕ μόνο τους θεσμικούς απόστρατουςΤι λέει "πίσω από τις γραμμές" η δήλωση Σταϊκούρα για την απόφαση του ΣτΕ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ