Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Τιμητική" άδεια στον υπαξιωματικό της πύλης από τον Δένδια αλλά "αθώος" και ο ναύαρχος

25.11.2014 | 13:54
Υπουργικό μπράβο στον υπαξιωματικό που έκανε σωστά την δουλειά του στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ αλλά και “προστασία” του ανώτατου αξιωματικού . Ο Νίκος Δένδιας πιεζόμενος αφόρητα από τους ανωτάτους να μην τιμωρήσει τον ναύαρχο έστειλε το μήνυμα που πρέπει με την τιμητική άδεια στον υπαξιωματικό,αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει παραπέρα.

Ο κ.Δένδιας μέχρι και την Παρασκευή είχε εξαιρετικά άγριες διαθέσεις .Τον είχαν πληροφορήσει μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος ανώτατος είναι ο μοναδικός ο οποίος είχε τιμωρηθεί από Α/ΓΕΝ. Όχι τον σημερινό,αλλά τον προκάτοχό του.

Ο ΥΕΘΑ λειτουργώντας με τα δεδομένα του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως ήθελε να προχωρήσει σε επιβολή ποινής στον ναύαρχο,κάτι που προκάλεσε σοκ στο κατεστημένο, το οποίο με επίμονο και επιδέξιο “μασάζ” κατάφερε να πείσει τον ΥΕΘΑ να μην προχωρήσει. Ο Δένδιας όμως ήταν ανένδοτος στο θέμα της άδειας -τιμητικής επί της ουσίας- στον υπαξιωματικό για την ορθή εκτέλεσεη των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πόρισμα της άτυπης διοικητικής εξέτασης που έγινε “δεν προκύπτουν ευθύνες για τον ανώτατο”. Η άδεια στον υπαξιωματικό βέβαια είναι το “ηχηρό μήνυμα” του Δένδια και αυτό κρατάμε.

 Η εκπληκτική φωτογραφία με το περιστέρι...που στέλνει το μήνυμα είναι του Νίκου Παναγιωτόπουλου.


Διαβάστε ακόμη:

"Μίλησε" το βίντεο της πύλης για το επεισόδιο ναυάρχου-υπαξιωματικούΈξαλλος ο Δένδιας με το επεισόδιο στην πύλη μεταξύ ναυάρχου και υπαξιωματικού -ΕΔΕ από το ΓΕΝ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ