Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Το ντεκολτέ και το σώμα είναι δικό μου"

10.10.2013 | 12:00
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Η Γκιοζντέ Κάνσου η παρουσιάστρια η οποία απολύθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ΑΤV, λόγω του ντεκολτέ του φορέματος της έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εφημερίδα Hürriyet και φωτογραφήθηκε με το φόρεμα που είχε φορέσει στην εκπομπή.

“ Δεν μπορώ να πιστέψω πως στη χώρα μας που έχουμε τόσα προβλήματα , έχει γίνει τόσο σημαντικό θέμα το ντεκολτέ μου. Κάτσανε και ασχοληθήκανε με το ντεκολτέ στο φόρεμα μου. Τι να φορούσα σε μια τηλεοπτική εκπομπή τύπου σόου. Να έβγαινα με απλό μπλουζάκι; Λυπάμαι φυσικά για μένα αλλά και για όλες τις γυναίκες αυτής της χώρας» τονίζει η τουρκάλα παρουσιάστρια που φωτογραφίζεται στην εφημερίδα Hürriyet.
Η Κάνσου υποστηρίζει πως το τηλεοπτικό δίκτυο δεν θέλησε να αναλάβει τις ευθύνες του καθώς το ίδιο είχε εγκρίνει το φόρεμα αλλά υπέκυψε στις πολιτικές πιέσεις. «Αυτό είναι ξεκάθαρη παρέμβαση στον τρόπο ζωής. Ας μας αφήσουν ήσυχες. Δικό μας είναι το σώμα, δική μας είναι η ζωή, δικό μου είναι και το ντεκολτέ μου”. Mε το σύνθημα αυτό φωτογραφήθηκε η ίδια.
«Να σταματήσουν οι παρεμβάσεις. Εδώ δεν ανακατεύτηκε ποτέ η οικογένεια μου στον τρόπο ζωής μου. Πιστεύω το θεμα δεν είναι μόνο το ντεκολτέ στην εκπομπή. Τους ενόχλησε πως μια γυναίκα στην οθόνη ήταν τόσο δυναμική, τόσο έξυπνη πως έχει αυτοπεποίθηση. Δηλαδή κάποιοι στο δικό τους μυαλό θέλουν τη γυναίκα πιο βαριά» τονίζει η Κάνσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντιδράσεις στην απόλυση τουρκάλας λόγω "ντεκολτέ"
Toυρκία: Αντιδρούν στο ντεκολτέ παρουσιάστριας στην τηλεόραση

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ