Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Το δράμα του Φράγκου με τους "αυτόκλητους υποστηρικτές"

26.06.2013 | 00:01
Το δράμα του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου είναι ότι διαχρονικά μια μικρή ομάδα ακροδεξιών προσπαθεί να τον “κάνει δικό” της. Ο στρατηγός ,όπως τον γνωρίσαμε στο ΓΕΣ δημοσίως είχε τοποθετηθεί απέναντι στους ακραίους κατανοώντας ότι η οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματός του σε ομάδες με ακραίες απόψεις μόνο κακό του έκαναν. Το φαινόμενο δυστυχώς δεν είναι αντιμετωπίσιμο αφού ο καθένας ,ειδικά στο διαδίκτυο γράφει και δηλώνει ότι θέλει.

Ο Φράγκος αντιμετώπισε το πρόβλημα με μια “ομάδα υποστήριξης” του την οποία ούτε καν γνώριζε στο facebook. Χθες αυτόκλητοι υποστηρικτές του οι οποίοι ενοχλήθηκαν από άρθρο του Onalert για τον πρώην Α/ΓΕΣ έγραψαν αυτό:
Δείτε εδώ το ...κάλεσμα προς τον στρατηγό

Το πιο ωραίο όμως είναι ότι αφού μας έκαναν την τιμή να αναδημοσιεύσουν το άρθρο μας ,τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν θετικά ! Προς το άρθρο! Που σημαίνει ότι ορισμένες φορές η κοινή λογική τελικά κερδίζει.

Όσο για τους αυτόκλητους ακροδεξιούς, φιλοχουντικούς υποστηρικτές του στρατηγού μπορούμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι ο Φράγκος δεν έχει ανάγκη “πυρών υποστήριξης” . “Καθαρίζει” μόνος του. Έχουμε προσωπική εμπειρία και γι΄ αυτό κάναμε και οι δύο τη δουλειά μας. Εκείνος ήταν Αρχηγός κι εμείς του κάναμε κριτική. Κι όποτε χρειαστεί θα του ξανακάνουμε ξέροντας ότι αν θέλει κάτι να πει είμαστε ανοιχτοί ,όπως με όλους. Εκτός απ΄ όσους δημόσια δηλώνουν την απέχθειά τους για τη Δημοκρατία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Χαντάκια Τούρκων με τη Συρία όπως του Φράγκου στον Έβρο!

Γιατί σκέφτεται να "ξενιτευτεί" ο Φράγκος - Τι είπε στην συνέντευξή του

"Καλοσωρίζουμε τον στρατηγό Φράγκο στην Ελλάδα του 2013" - Δηκτικές δηλώσεις για την συνέντευξη


"Κεραυνοί" Φράγκου κατά Τουρκίας - Η ομιλία του για την Άλωση και ο "μαρμαρωμένος βασιλιάς" 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ