Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ελληνικό προξενείο Σμύρνης ζήτησε 500 ευρώ για τον καθηγητή που πνίγηκε στη Ρόδο

28.11.2013 | 11:56

Αντιμέτωποι με το πιο σκληρό, το πιο ανάλγητο πρόσωπο της ελληνικής γραφειοκρατίας και μάλιστα επί τουρκικου εδάφους, βρέθηκαν οι συγγενείς του 53χρονου καθηγητή Αγγλικών Κώστα Αργυρόπουλου. Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό που αγνοούνταν επί τρεις ημέρες λόγω της θεομηνίας στη Ρόδο και τελικά η σορός του ξεβραστηκε στα τουρκικά παράλια.

Οπως αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας ο οποίος συνόδευσε τα αδέλφια του νεκρού καθηγητή στην Τουρκία για να τους διευκολύνει με τις διαδικαδίες αναγνώρισης για παραλαβής της σορού "το ελληνικό προξενείο της Σμύρνης ζήτησε από τα ημιλιπόθυμα αδέλφια αμέσως μετά την αναγνώριση της σορού 500 ευρώ".

Χαρακτηριστικά ο κύριος Παπακαλοδούκας δηλωσε στο Newsit "ήρθαν τα αδέλφια του νεκρού από τα Τρίκαλα μέσα στον πόνο τους και η υπάλληλος ζήτησε 500 ευρώ για το φέρετρο. Δεν ντράπηκε ουτε την αδελφη του θύματος που προσπαθουσαμε να τη συνεφέρουμε καθώς ειχε λιποθυμήσει μετά την αναγνώριση τη σορού. .... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ