Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΓΕΑ οι "μικροδεξιώσεις" και ο "τσακωμός" με την ενημέρωση

23.10.2014 | 00:27
Πολύ “ζόρικα” τα πράγματα στο ΓΕΑ. “Σφίγγουν” το ζωνάρι όσο δεν πάει άλλο. Μέχρι και στις “μικροδεξιώσεις” που σπανιότατα κάνουν βάζουν χρονικό όριο “δηλώσεων συμμετοχής”!

Δεν είναι υπερβολή . Η ανακοίνωση για την αυριανή παρουσιάση του προγράμματος εκδηλώσεων για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Προστάτη της ΠΑ είναι σαφέστατη:

“Στις 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00, θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος εκδηλώσεων για την εορτή του Προστάτη της ΠΑ 2014, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ), στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του ΥΠΕΘΑ.

Ο Α/ΓΕΑ σας προσκαλεί σε μικροδεξίωση που θα ακολουθήσει, στη Λέσχη Αξιωματικών του ΓΕΑ.

Πέρας δηλώσεων συμμετοχής Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2014 14:00”.

Δεν χρειαζόταν καν δεξίωση ή “μικροδεξίωση” για να δουν οι δημοσιογράφοι τον Α/ΓΕΑ. Τον βλέπουν και χωρίς . Το ζητούμενο των δημοσιογράφων δεν είναι τα “καναπεδάκια” αλλά η ενημέρωση με την οποία το ΓΕΑ “έχει τσακωθεί”. Εννοούμε στα “δύσκολα” ,όπως όταν αεροπλάνα βρίσκουν στην επφάνεια της θάλασσας ή κόβουν καλώδια… Στα εύκολα όλοι σπεύδουν να μας ενημερώσουν.

Διαβάστε ακόμη:


Ο Βενιζέλος θέλει τον Α/ΓΕΑ Βαγγέλη Τουρνά για Α/ΓΕΕΘΑ"Οι κρίσεις Αρχηγών γεννούν παραφροσύνη"! Αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν εκ των προτέρωνΟ Α/ΓΕΑ "στρατιώτης" και το πτητικό επίδομα που κι αυτό θα "κουρευτεί"


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ