Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το κυβερνητικό κλιμάκιο "φέσωσε" τους Κεφαλονίτες! Τι λέει το ΓΕΕΘΑ για τη διαμονή Κωσταράκου

08.03.2014 | 10:32
Μέγα θέμα προέκυψε από ρεπορτάζ του Mega ,σύμφωνα με το οποίο το κυβερνητικό κλιμάκιο που έσπευσε στην Κεφαλονιά μετά από το σεισμό “φέσωσε” τα ξενοδοχεία του νησιού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν το “κυβερνητικό χρέος” έφθασε τα τα 11.000 ευρώ και ο δήμαρχος του νησιού Αλέξανδρος Παρίσης έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας να καλυφθούν τα έξοδα από τον δήμο.

Ωστόσο, το δημοτικό συμβούλιο αρνήθηκε να εγκρίνει κάτι τέτοιο.

Στο θέμα παρενέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου λέγοντας ότι η κάλυψη του ποσού θα γίνει από τους προϋπολογισμούς των υπουργείων.

Το ΓΕΕΘΑ με ανακοίνωσή του πριν από λιγο σπεύδει να διευκρινήσει ότι η πληρωμή της διαμονής του Α/ΓΕΕΘΑ και δύο στελεχών του επιτελείου έγινε χθες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Cephalonia Holidays το ποσό των 300 ευρώ που αντιστοιχεί στην διαμονή για δύο ημέρες (3 και 4 Φεβρουαρίου), του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου και δύο στελεχών του ΓΕΕΘΑ, σε ξενοδοχείο στο νησί της Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής τους για τον συντονισμό της αντιμετώπισης της κατάστασης που προέκυψε από τον μεγάλο σεισμό της 3ης Φεβρουαρίου.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ