Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μήνυμα της ΕΣΠΕΗΠ στους στρατιωτικούς

20.02.2017 | 15:35

Το μήνυμα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.) ειναι ξεκάθαρο. "Η Ένωση είναι και θα παραμείνει το μοναδικό Σωματείο Εν ενεργεία Στρατιωτικών που εκπροσωπεί νομίμως τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Ήπειρο", γράφει η ΕΣΠΕΗΠ και καλεί όσους δεν έχουν εγγραφεί στην Ένωση να το κάνουν, "δίνοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην φωνή μας". 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ 

1. Σας ενημερώσουμε ότι με την υπ'αριθμ. 161/2013 απόφαση του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων εγκρίθηκε το καταστατικό και η λειτουργία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.) Η Ένωση σε σύντομο χρονικό διάστημα αριθμεί εκατοντάδες μέλη, εκπροσωπώντας τους στρατιωτικούς που είναι μέλη της.

2. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ), τροποποίησε και εναρμόνισε το καταστατικό της, σύμφωνα με το Ν.4407/2016, ως νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο, με την υπ΄ αριθμ29/2016 διάταξη Εκούσιας δικαιοδοσίας του Ειρηνοδικείου Ιωαννίνων. Κατά συνέπεια η Ένωση είναι και θα παραμείνει το μοναδικό Σωματείο Εν ενεργεία Στρατιωτικών που εκπροσωπεί νομίμως τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Ήπειρο.

3. Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε από την Στρατιωτική Ιεραρχία η παραχώρηση μέρος κτιρίου του Στρδου «ΒΙΔΕΛΗ» (εκεί που στεγάζεται Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου) προκειμένου να λειτουργήσουν τα γραφεία της Ένωση μας. Τις προσεχείς ημέρες θα καθοριστούν όπως και ανακοινωθούν η τακτικότητα χρήσης των γραφείων όπως και το ωράριο λειτουργίας τους.

4. Καλούμε και τους λίγους συναδέλφους που δεν έχουν εγγραφεί στην Ένωση να το κάνουν, δίνοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην φωνή μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ορμή να παλεύουμε για τα δίκαια αιτήματά μας. Για εγγραφή στην Ένωση κάντε κλικ ΕΔΩ

5. Σε όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης δίνονται νόμιμες αποδείξεις όπως και κάρτες μέλους που ισχύουν για πολλές προσφορές τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 

6. Τονίζεται ότι η Ένωσή μας έχει αποκλειστικά έσοδα τις συνδρομές των μελών της τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξή τους. Παράλληλα η συνεισφορά όλων μας λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στην προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου για την μετατροπή της ΕΣΠΕΗΠ σε μια ανταγωνιστική και σύγχρονη Ένωση, με υγιή οικονομικά στοιχεία, που στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών μας. Πρώτα νοικοκυρεύουμε και στηρίζουμε το σπίτι μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ