Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΠΑΣΟΚ θέτει θέμα ειδικής αξιολόγησης στην ΕΥΠ

17.09.2014 | 00:15
Ειδικό σύστημα αξιολόγησης για τους εργαζόμενους στην ΕΥΠ προκρίνει το ΠΑΣΟΚ και για το θέμα αυτό ενημέρωσε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ότι αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία, ''καρφώνοντας'' έτσι τους συναρμόδιους ''μπλέ'' υπουργούς.

Για την συνάντηση από το ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

<<Ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημήτρης Καρύδης, συναντήθηκαν σήμερα με  αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΠ.  

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η θέσπιση και η εφαρμογή ειδικού συστήματος αξιολόγησης για τους εργαζόμενους στην ΕΥΠ, το οποίο να ανταποκρίνεται στην ιδιαίτερη φύση και αποστολή της συγκεκριμένης υπηρεσίας, κάτι που εφαρμόζεται σε όλες τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές υπηρεσίες.
Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι το ζήτημα πρέπει να ρυθμιστεί άμεσα και στο πλαίσιο αυτό θα αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία. Υπενθυμίζεται ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ υπήρξε συμφωνία των αρμόδιων Υπουργών, το θέμα παραμένει μέχρι σήμερα σε εκκρεμότητα>>.


Διαβάστε ακόμη:

27 εκατομμύρια για να μιλά το ΠΝ με... κινητά - Τα περίεργα του εξοπλιστικού προγράμματοςΟ Βασιλικόπουλος μιλά για την ΕΥΠ και τα "τραγελαφικά" της


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ