Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΠΝ "έτοιμο για όλα" για να πάρει τον ΡΙΤΣΟ από την Ελευσίνα

22.10.2014 | 23:26
Ανεξάρτητα από ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης που έχει προκύψει με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας το μόνο βέβαιο είναι ένα. Η πυραυλάκατος ΡΙΤΣΟΣ , έτοιμη σε ποσοστό 80% και στο Πολεμικό Ναυτικό λένε ότι “ο κόσμος να έρθει ανάποδα ο ΡΙΤΣΟΣ θα παραδοθεί”.

Ο κόσμος δεν θα ΄ρθει ανάποδα, ανάποδα πάνε τα πράγματα με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και γι΄ αυτό στο ΥΠΕΘΑ ετοιμάζουν τροπολογία με την οποία το “μοντέλο Σκαραμαγκά” θα “περάσει” και στην Ελευσίνα. Δύσκολη διαδικασία, διαφορετικές οι συνθήκες και αντίθετη η διοίκηση του Ναυπηγείου.

Παρόλα αυτά στο ΠΝ δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία και επιμένουν ότι είναι θέμα “αν όχι ημερών το πολύ μερικών εβδομάδων για να πάρουμε τον ΡΙΤΣΟ”.

Με την φόρα που έχουν πάρει με τα υποβρύχια στο ΠΝ μάλλον κανείς δεν θα μπορέσει να τους χαλάσει τα σχέδια.

Μην ξεχνάμε ότι το ΠΝ δεν επέτρεψε να πάει το ΜΥΚΟΝΙΟΣ στην Ελευσίνα για επισκευή αλλά πήρε το πλοίο απ΄ ευθείας στον Ναύσταθμο. Κάτι δείχνει αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

Στον αέρα οι πυραυλάκατοι του Πολεμικού Ναυτικού στην Ελευσίνα! Συναγερμός στο ΥΠΕΘΑΠυραυλάκατοι ΠΝ: Τι τροπολογία πέρασε ο Αβραμόπουλος για να "τρέξει" την παραλαβή
Τι είπε ο Α/ΓΕΝ για υποβρύχια πυραυλακάτους και την "λιτότητα στο ΠΝ" - Συνέντευξη 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ