Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρώτο φιλί ομοφυλόφιλων στο ΠΝ Καναδά - ΒΙΝΤΕΟ

26.02.2016 | 11:48
Το πρώτο φιλί μετα απο ενα μακρινό ταξίδι ειναι μια παραδόση που τηρούν όλοι οι ναύτες. Το φιλί του ζευγαριού που θα δείτε στο βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού του Καναδά το φλογερό φιλί ηταν μεταξύ δυο αντρών.

Το πλήθος χειροκρότησε οταν ο Francis Legare αγκάλιασε τον σύντροφο του Corey Vautour μετα απο 8 μήνες.  "Ήμουν μακριά για 255 μέρες, οπότε τώρα νιώθω υπέροχα. Έχω μείνει άφωνος" δήλωσε ο Francis Legare.

Η φρεγάτα HMCS Winnipeg του βασιλικού ναυτικού του Καναδά με πλήρωμα 250 άνδρες, επέστρεψε στη Βικτόρια την Τρίτη μετά από αποστολή στην Καραϊβική και τον ανατολικό Ειρηνικό ωκεανό.

Ειναι μεγάλη τιμή στο ΠΝ του Καναδά να εισαι ο πρώτος ναύτης που αποβιβάζεται απο την φρεγάτα, κατι το οποίο αποφασίζεται μετα απο κλήρωση. Το φιλί αυτο είναι σοβαρή ένδειξη οτι το ΠΝ αλλάζει με τους καιρούς, γράφει το CBC. 
"Αποτελούμε αντανάκλαση της κοινωνίας και δεχόμαστε όλα τα μέλη της. Αν δεν προσαρμοστούμε και δεν τα δεχτούμε, τότε δεν θα έχουμε κανένα ναύτη", σχολίασε ο υποναύαρχος Gilles Couturier.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ