Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Το τέλος του δυτικού κόσμου" όπως το βλέπουν οι τζιαχαντιστές σ΄ ένα βίντεο!

12.12.2015 | 18:21
Η Ρώμη μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, που με νέο video τους αποκαλύπτουν πως φαντασιώνονται το τέλος του δυτικού κόσμου και την εισβολή τους στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο τίτλος του video είναι "Συντάντηση στο Dabiq" και στοχοποιούνται, μεταξύ άλλων, το Κολοσσαίο και το Βατικανό.
Το νέο video που ανέβασαν οι τζιχαντιστές επικεντρώνεται στην ιδέα της φονικής μάχη για την παγκόσμια κυριαρχία, στην οποία οι πιστοί του ISIS θα πολεμήσουν τους «σταυροφόρους» στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. Γυρισμένο στο Ιράκ, δείχνει τανκ με πάνοπλους τζιχαντιστές να κατευθύνονται στη Ρώμη και υποψήφιους καμικάζι να αγκαλιάζονται πριν από την τις αποστολές αυτοκτονίας.
Αρχικά, δείχνει ξανά την εικόνα με τις 60 σημαίες των χωρών με τις οποίες το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί πως βρίσκεται σε πόλεμο, μεταξύ των οποίων εκείνες των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Αυστραλίας αλλά και της Ελλάδας. Ο άνδρας που μιλά "πάνω" στο video περιγράφει πως οι τζιχαντιστές θα καταστρέψουν τους «σταυροφόρους».
«Αυτή είναι η τελευταία σταυροφορία σας. Την επόμενη φορά θα είμαστε εμείς που θα πολεμήσουμε στη γη σας» λέει. Στο προπαγανδιστικό video από τους τζιχαντιστές υπάρχουν πλάνα από το Κολοσσαίο, την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Οι τζιχαντιστές θα φτάσουν ως τη Ρώμη όχι μόνο με τανκς, αλλά και πάνω σε άλογα ή ακόμα και με τα πόδια, σύμφωνα με τις εικόνες στο video.
Dabiq είναι ένα μέρος της μουσουλμανικής μυθολογίας, όπου οι τζιχαντιστές του ISIS πιστεύουν πως θα δώσουν την τελική μάχη με τους εχθρούς τους και μετά από αυτή θα ξεκινήσει η αποκάλυψη! Το ίδιο όνομα έχουν δώσει και το προπαγανδιστικό περιοδικό τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ