Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΤΕΝΞ σε δράση!

27.07.2015 | 16:36
Το Τάγμα Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) συνδυάζει το επιχειρησιακό και κοινωνικό έργο, καθόσον εκτός από τη σημαντική συμβολή του στην υλοποίηση των στρατιωτικών επιχειρησιακών σχεδίων, εργάζεται επί 24ώρου βάσεως για την εκκαθάριση και απόδοση χώρων σε ελεύθερη χρήση, προς όφελος του κοινωνικού συμφέροντος. Στο πλαίσιο αυτό την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 επιχείρησε ως ακολούθως:

1.   Την 24η Ιουλίου 2015, κατόπιν αιτήσεως της Ελληνικής Αστυνομίας, προέβη σε εξουδετέρωση ενός βλήματος 60 χιλιοστών Β' Παγκοσμίου Πολέμου το οποίο εντοπίστηκε από ιδιώτη σε ιδιόκτητη έκταση στην περιοχή του Μενιδίου. Το βλήμα μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε πεδίο βολής, όπου και καταστράφηκε με τη χρήση εκρηκτικών υλών.

2.    Την 25η Ιουλίου 2015, κατόπιν αιτήσεως του Β' Λιμενικού Σταθμού Ερμιόνης, προέβη σε εξουδετέρωση βλήματος 90 χιλιοστών το οποίο εντοπίσθηκε από ιδιώτη σε παραλία της Ερμιόνης Αργολίδας.  Το βλήμα μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε κατάλληλο χώρο, όπου και καταστράφηκε με τη χρήση εκρηκτικών υλών.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ