Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Το θρυλικό βομβαρδιστικό Kalinin K-7 ξανά στους αιθέρες! - ΒΙΝΤΕΟ

23.02.2018 | 08:00
Το θρυλικό βομβαρδιστικό Kalinin K-7 ξανά στους αιθέρες.

Το θρυλικό σοβιετικό αεροσκάφος ανακατασκευάστηκε και το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό μοντέλο, με άνοιγμα πτερύγων 5 μέτρα. Παρακάτω μπορείτε να κάνετε μια αναδρομή στην ιστορία του αεροσκάφους και δείτε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο με το νέο Kalinin K-7.

Για την ιστορία το Kalinin K-7 επρόκειτο για ένα αεροσκάφος της σοβιετικής αεροπορικής βιομηχανίας που πέταξε για πρώτη φορά στις 11 Αυγούστου 1933.  Αν και κατασκευάστηκε μόλις ένα αεροσκάφος, το Kalinin K-7 ήταν ένα ξεχωριστό επίτευγμα της σοβιετικής αεροπορικής βιομηχανίας. Στην ουσία ήταν ένα πειραματικό βαρύ βομβαρδιστικό αεροσκάφος που μπορούσε να μετατραπεί σε επιβατικό.

Με την τοποθέτηση καθισμάτων στις πτέρυγές του μπορούσε να μεταφέρει έως 120 επιβάτες. Για αυτό το λόγο εξοπλίστηκε με 7 μηχανές των 750 ίππων έκαστη. Σε στρατιωτική διαμόρφωση, έφερε 8 πυροβόλα των 20mm και 8 πολυβόλα των 7,62mm, ενώ μπορούσε να μεταφέρει μέχρι 9.600 κιλά βομβών.

Το αεροσκάφος παρουσίασε από την αρχή προβλήματα σταθερότητας που παρά τις δοκιμές και βελτιώσεις των μηχανικών, ουδέποτε επιλύθηκαν. Η συντριβή του αεροσκάφους στις 21 Νοεμβρίου 1933, δεν άφησε κανέναν περιθώριο για την όποια περαιτέρω εξέλιξη του.   


Mε πληροφορίες από www.popularmechanics.com, κανάλι RCHeliJet

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ