Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Tον Οζάλ τον δηλητηρίασαν λίγες ώρες πριν πεθάνει"

27.11.2012 | 00:50
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

     Οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής έρευνας στη σορό του Οζάλ εξακολουθούν να διαρρέουν στον Τύπο. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Zaman οι ιατροδικαστές για να εξαλείψουν την πιθανότητα κάποιων αμφιβολιών δηλητηρίασης του πρωην προέδρου της Τουρκίας, είχαν πάρει και δείγματα απο το χώμα που βρίσκονταν σε απόασταση 40 εκατοστών από το φέρετρο του Οζάλ. Καθώς κάποιοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν πως οι ραδιενεργές ουσίες που βρέθηκαν στη σορό θα μπορούσαν να έχουν περάσει από το χώμα.
      Οι επιστήμονες δεν βρήκαν κανένα δείγμα στο χώρμα , από το πολώνιο, κάδμιο,αμερίκιο και το εντομοκτόνο DDT τα οποία βέθηκαν στη σορό του Οζάλ.
      Ακόμη μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια είναι πως οι ιατροδικαστές εντόπισαν αυτές τις ουσίες στα όργανα του Οζάλ τα οποία δεν αλλοιώθηκαν, όπως στο συκώτι,τον εγκέφαλο και το έντερο. Το DDT εντοπίστηκε στο συκώτο και στο έντερο. Οι επιστήμονες που συμμετέχουν στην ομάδα ερευνών αναφέρουν « τον Οζάλ τον δλητηρίασαν λίγες ώρες πριν τον θάνατο του με το εντομοκτόνο. Τις υπόλοιπες ουσίες της είχαν χορηγήσει για να είναι εξαντλημένο το σώμα του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στη Τουρκία! Eίχαν δηλητηριάσει τον Οζάλ με 4 ουσίες! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ