Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία: Ανακοίνωσε μποϊκοτάζ σε αμερικανικά προϊόντα

14.08.2018 | 15:05
Μποϊκοτάζ σε ηλεκτρονικά προϊόντα από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιλέγοντας μετωπική σύγκρουση με τον Τραμπ, ύστερα από τα οικονομικά μέτρα σε βάρος της Τουρκίας από τους Αμερικανούς.

Αυτά, την ώρα που μόλις χθες το απόγευμα οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν στον Τούρκο πρέσβη στην Ουάσιγκτον ότι παγώνει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση όσο ο Ερντογάν δεν προχωράει στην απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.

Παρά το νέο τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ ο Ερντογάν φαίνεται αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί. Αυτού του είδους η «απάντηση» στις αμερικανικές πιέσεις δείχνει ότι επιλέγει τη σκληρή γραμμή, στο πλαίσιο ίσως του εκβιασμού που επιχειρεί προς τις ΗΠΑ, λέγοντας ότι για την Τουρκία υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς προς την μεριά της Ρωσίας του Πούτιν.

Μάλλον διόλου τυχαία η ανακοίνωση για μποϊκοτάζ από τον Τούρκο πρόεδρο ήρθε την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας έχει συνάντηση στην Άγκυρα με τον Τούρκο ομόλογό του…

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ