Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ: "Αντράκι της φακής" ο Νταβούτογλου απειλεί με καταρρίψεις τους Ρώσους!

18.10.2015 | 00:13
Επίδειξη “αποφασιστικότητας” από τον Αχμέτ Νταβούτογλου που όμως θα πρέπει να προσέχει τι δηλώνει δημόσια γιατί μπορεί να το βρει μπροστά του.

Η Τουρκία δεν θα διστάσει να καταρρίψει στρατιωτικά αεροσκάφη τα οποία παραβιάζουν τον ενάεριο χώρο της, δήλωσε ο πρωθυπουργός της, Αχμέτ Νταβούτογλου,λίγες ώρες μετά την κατάρριψη αγνώστου ταυτότητας μη επανδρωμένου αεροσκάφους από την τουρκική πολεμική αεροπορία.
Η κατάρριψη έγινε εντός του τουρκικού εναερίου χώρου, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.
«Καταρρίψαμε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος την Παρασκευή. Εάν ήταν επανδρωμένο, θα πράτταμε το ίδιο. Οι κανόνες εμπλοκής μας είναι γνωστοί. Όποιος παραβιάζει τα σύνορά μας, θα λαμβάνει την αναγκαία απάντηση», τόνισε ο κ. Νταβούτογλου, σε προεκλογική εκδήλωση του ισλαμοσυντηρητικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, του οποίου ηγείται.

Από το 1974 η τουρκική αεροπορία κάθε μέρα παραβιάζει κάθε όριο νομιμότητας και λογικής στο Αιγαίο. Η συμπεριφορά της έχει σκοτώσει κόσμο . Έχοντας τις πλάτες και τις ευλογίες της Δύσης ο Νταβούτογλου μπορεί να δηλώνει ότι θέλει για να μαζέψει μερικά “ψηφαλάκια” παραπάνω. Γνωρίζει ότι αν η Άγκυρα τολμήσει να καταρρίψει “επανδρωμένο αεροσκάφος” των Ρώσων ίσως τη 1η Νοεμβρίου να μην γίνουν καν εκλογές στη Τουρκία.

Ας αφήσει λοιπόν τους “ανατολίτικους τσαμπουκάδες”,γιατί όσα λέει μπορεί και να χρησιμοποιηθούν εναντίον του. Δεν έχει περάσει και τόσος καιρός για να έχει ξεχαστεί η κατάρριψη του φωτογραφικού αεροσκάφους της Τουρκίας από τα αντιαεροπορικά της Συρίας.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ