Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Τουρκία

Τουρκία: Άσκηση κομάντο από Βουλγαρία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν στην Σπάρτη! - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

12.06.2016 | 20:09
 Στην περιοχή της τουρκικής επαρχίας Ισπάρτα , στα ελληνικά Σπάρτη της Μικράς Ασίας, πραγματοποιήθηκε η άσκηση Commando Ex 2016, με ειδικές δυνάμεις (Rangers), από τη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν.

Στις ασκήσεις που έγιναν στην περιοχή της τουρκικής επαρχίας Ισπάρτα έλαβαν μέρος 21 επιλεγμένοι φύλακες των ειδικών δυνάμεων απο την Βουλγαρία Μεταξύ άλλων στις ασκήσεις συμπεριλήφθηκε προσομοίωση της υπεράσπισης θαλάσσιας περιοχής κοντά σε ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών και η εξουδετέρωση βάσης τρομοκρατών.
Ο στόχος της άσκησης, όπως αναφέρει το Radio Bulgaria επικαλούμενο Τούρκους αξιωματούχους, ήταν “η βελτίωση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των Rangers, θέτοντας σε εφαρμογή διάφορα μοντέλα και τεχνικές σχεδιασμού και της εφαρμογής κοινών επιχειρήσεων, καθώς και τη συνεργασία σε περίπτωση τρομοκρατικών επιθέσεων". 

Απο την Τουρκία συμμετείχαν 60 φύλακες των ειδικών δυνάμεων, συνολικά, όπως αναφέρει η Yeni Safak συμμετείχαν 136 στρατιωτικοί των ειδικών δυνάμεων απο τις τέσσερεις χώρες.

Όπως γράφει η Yeni Safak η άσκηση Commando Ex 2016 διεξήχθη μόλις λίγες μέρες μετά από μια πολυεθνική στρατιωτική άσκηση στη Σμύρνη, στην οποία έλαβαν μέρος οι στρατοί εννέα χωρών.





























Isparta'da çok uluslu komando tatbikatı yapıldı από ulusalkanal


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ