Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία - Εκλογές: Ρολόι μετράει την σιωπή του Ερντογάν!

09.06.2015 | 13:50
Σαστισμένοι από την ξαφνική απουσία του προέδρου τους Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από "τον αέρα" των μέσων ενημέρωσης μετά την απώλεια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) πριν από δύο ημέρες, οι Τούρκοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράζονται στο Ίντερνετ ένα ρολόι που μετράει σε πραγματικό χρόνο την σιωπή του.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδιδαν δηλώσεις του Ερντογάν γύρω στις τρεις φορές την ημέρα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, οι οποίες δεν χάρισαν στο κόμμα του την ισχυρή νίκη στην οποία ήλπιζε για να ενισχύσει τις προεδρικές εξουσίες.
Αντιθέτως όμως, μετά τις εκλογές το κυβερνών κόμμα δεν μπορεί ούτε καν να σχηματίσει μόνο του κυβέρνηση για πρώτη φορά εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.Ο πιο δημοφιλής, αλλά και διχαστικός ηγέτης της σύγχρονης Τουρκίας, εξέδωσε μια σύντομη γραπτή ανακοίνωση χθες, αλλά πέραν αυτής έχει μείνει εκτός προβολέων για σχεδόν 48 ώρες, όπως δείχνει το ρολόι αυτό που μοιράζονται μεταξύ τους οι Τούρκοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ρολόι ΕΔΩ

"Η Τουρκία απολαμβάνει την σιωπή", γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Cumhuriyet, ένας από τους σφοδρούς επικριτές της τουρκικής κυβέρνησης.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ