Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακάλυψαν και 'Ελληνα "πράκτορα" στις διαδηλώσεις - Αστειότητες Τούρκων

06.06.2013 | 11:07
 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Το σενάριο ξένων πρακτόρων που ξεσήκωσαν τα πλήθη στην Κωνσταντινούπολη προσπαθεί να «παίξει» ο φιλοκυβερνητικός Τύπος στην Τουρκία και βέβαια εμπλέκει και την Ελλάδα!

Η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Star γράφει «στις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ όπου μετατράπηκε ο χώρος σε πεδίο πολέμου, ανάμεσα στα άτομα που ξεσήκωσαν τις ακραίες οργανώσεις, βρέθηκαν και άνθρωποι με διπλωματικά διαβατήρια. Συνελήφθησαν 5 άτομα από τις ΗΠΑ, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιράν και Ελλάδα οι οποίοι διέθεταν διπλωματικά διαβατήρια».

Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει πως « η τουρκική αστυνομία έκανε έλεγχο ταυτοτήτων σε άτομα που ξεσήκωναν τα πλήθη στην περιοχή κοντά στο παλάτι Ντολμάμπαχτε και διαπιστώθηκε πως διέθεταν διαβατήρια της Αγγλίας, των ΗΠΑ, της Ελλάδας, του Ιράν και της Γαλλίας.»

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το όνομα είναι Γιώργος Λ.
Η Star επεκτείνει το σενάριο ακόμη περισσότερο και αναφέρει «πως η ομάδα αυτών των ξένων με τα διπλωματικά διαβατήρια είχαν κοινή δράση με τις ακραίες ομάδες που είχαν τοποθετήσει 8 φιάλες υγραερίου για να εκραγούν και θα δημιουργούνταν χάος. Η αστυνομία την τελευταία στιγμή και αποφεύχθηκε μια μεγάλη καταστροφή!»

«Οι ξένοι αυτοί διαδηλωτές αργότερα μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Ασφάλειας» γράφει η εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ: "Βλέπουν" ξένους πράκτορες για τα επεισόδια στην Άγκυρα


Φωτογραφίες αντίστασης στην Τουρκία της καταστολής

Εκτέλεση διαδηλωτή στην Τουρκία! ΒΙΝΤΕΟ

"Χαστούκι" ΗΠΑ προς Ερντογάν - "Σεβαστείτε τη Δημοκρατία"


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ