Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Τουρκία: Νεκρή 18χρονη μέλος του DHKP-C από τα πυρά της αντιτρομοκρατικής - ΦΩΤΟ

06.05.2017 | 20:00
H αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Τουρκίας σκότωσε μια 18χρονη μέλος της του DHKP-C. Όπως αναφέρει η dailysabah.com η 18χρονη Sıla Abalay, ήταν διευθυντικό στέλεχος του DHKP-C του Μετώπου της Επαναστατικής λαικής Απελευθέρωσης και την χαρακτηρίζει τρομοκράτη. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η 18χρονη συμμετείχε επίθεση κατά εισαγγελέα το Δεκέμβρη. Η εισαγγελέας, Evliya Çalışkan, πραγματοποιούσε έρευνα για τρομοκρατικές επιθέσεις και είχε φτάσει πολύ κοντά στο να εξιχνυάσει τυχόν σύνδεση του Γκιουλέν με το DHKP-C γράφει η dailysabah.com.

Η 18χρονη σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής το οποίο επιτέθηκε κοντά στη συνοικία Küçükçekmece της Κωνσταντινούπολης στα πλαίσια επιχείρησης κατά της οργάνωσης DHKP-C που η Άγκυρα θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση.

Όπως γράφει η dailysabah.com κατά την διάρκεια της επιχείρηση το μέλος του DHKP-C αρνήθηκε να παραδοθεί και να καταθέσει τα όπλα και άνοιξε πυρ.
Δύο άτομα τα οποία βρέθηκαν στο ίδιο σημείο έχουν συλληφθεί.

H είδηση του θανάτου της στο twitter. Υπάρχει ακόμα και hashtag με το όνομα της  ενώ πλήθος κόσμου γράφει ότι δεν ήταν σωστό ένα τόσο μικρό παιδί να ασχολείται με την αντίσταση:

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ