Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19.04.2013 | 08:01

Τουρκία: "Σας παρακολουθούμε όλους"! Ομολογία

Στην αποκάλυψη-σοκ ότι ότι στην Τουρκία οι παρακολουθήσεις συνεχίζονται προέβη ο πρώην βοηθός Γενικού Διευθυντή της τουρκικής Ασφάλειας και ειδικός θεμάτων πληροφοριών, Εμίν Ασλάν .

Στην αποκάλυψη-σοκ ότι  ότι στην Τουρκία οι παρακολουθήσεις συνεχίζονται προέβη ο πρώην βοηθός Γενικού Διευθυντή της τουρκικής Ασφάλειας και ειδικός θεμάτων πληροφοριών, Εμίν Ασλάν .
Όπως γράφει ο τουρκικός τύπος, ο κ. Ασλάν είπε ότι παρακολουθούνται οι Δικαστές, οι Εισαγγελείς, οι Πολιτικοί και οι γραφειοκράτες. Επίσης είπε ότι, οι καταγραφές που γίνονται φυλάσσονται για να χρησιμοποιηθούν όταν έρθει ο καιρός. 

Ο ίδιος τόνισε ότι, μεταξύ αυτών που παρακολουθούνται υπάρχουν ονόματα από όλα τα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου και του κυβερνώντος κόμματος. 

Τέλος είπε ότι εάν μέσα στη διοργάνωση αυτή δεν βρίσκονταν ορισμένες μονάδες της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών, τότε θα είχαν διαλευκανθεί προ πολλού οι περιπτώσεις κασετών όσον αφορά τον πρώην Πρόεδρο του CHP, κ. Μπαϊκάλ, και ορισμένους βουλευτές του αντιπολιτευόμενου MHP. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΙΤ: "Aκούει" με βάση απέναντι απο τη Χίο

Τουρκία: η ΜΙΤ θα φρουρεί όλους τους "εγκεφάλους" της χώρας


"Όπλα"...Τζέημς Μποντ θέλουν να φτιάξουν οι Τούρκοι
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ