Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία: Tέσσερις αστυνομικοί και ένας στρατιώτης νεκροί

10.08.2015 | 14:25
Τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σήμερα κατά την έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί κατά μήκος οδικής αρτηρίας στην επαρχία του Σίρνακ στην νοτιο-ανατολική Τουρκία, σε μία επίθεση που αποδίδεται στους κούρδους αντάρτες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στην ίδια επαρχία, ένας τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε όταν ένοπλοι Κούρδοι άνοιξαν πυρ κατά στρατιωτικού ελικοπτέρου, ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.
Τουλάχιστον επτά στρατιώτες τραυματίσθηκαν στην επίθεση αυτή που πραγματοποιήθηκε κατά την απογείωση του ελικοπτέρου, σύμφωνα με πηγές των δυνάμεων ασφαλείας.

Οι δύο επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχή που συνορεύει με την Συρία και το Ιράκ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, λίγες ώρες έπειτα από δύο επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, η μία κατά του αμερικανικού προξενείου και η άλλη κατά αστυνομικού τμήματος, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η επίθεση εναντίον του αμερικανικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκε από δύο γυναίκες, η μία από τις οποίες συνελήφθη τραυματισμένη, ανακοινώθηκε σήμερα από το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ