Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Θέλουν να βγάλουν τους στρατηγούς της Βαριοπούλας από τη φυλακή !

29.12.2013 | 13:01
Επιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Την αναμπαμπούλα που επικρατεί στην Τουρκία και ταρακουνά την κυβέρνηση Ερντογάν φαίνεται ότι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν κάποιοι και να απαλλάξουν από τις κατηγορίες τους δεκάδες στρατιωτικούς από κατηγορίες για υποθέσεις πραξικοπημάτων : Και αυτοί οι''κάποιοι'' είτε είναι μέρος του ίδιου του ''βαθέος κράτους'' στο Στρατό είτε άλλοι που θέλουν να προσεταιριστούν το τουρκικό στράτευμα, εμφανιζόμενοι ότι σκέπτονται τους δικαζόμενους στρατιωτικούς...  

Ενδεικτική είναι η είδηση της  Milliyet η οποία  αναφέρει ότι έγινε γνωστό πως κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) της Τουρκίας, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Οζέλ, διατύπωσε την προσδοκία του για την επανεξέταση των δικών ''Εργκενεκόν'' και ''Βαριοπούλα''. 

Σημειώνεται ότι το θέμα ξεκίνησε από άρθρο του κ. Γιαλτσίν Ακντογάν, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι υπήρξε ίντριγκα κατά του στρατεύματος. Το θέμα αυτό έφερε στη σύνοδο του ΣΕΑ ο στρατηγός Οζέλ, διατυπώνοντας την προσδοκία να εξεταστούν οι δίκες όπως της ''Εργκενεκόν'' και της ''Βαριοπούλας''. 

Ο στρατηγός Οζέλ φαίνεται ότι περιμένει μέλη του στρατεύματος που βρίσκονται στις φυλακές να δικαστούν και πάλι ή να επανεξεταστεί η περίπτωσή τους. 
 
Διαβάστε ακόμη:

Η Τουρκία πούλαγε παράνομα χρυσό στο Ιράν - Μπλεγμένος και ο Μπαγίς

Τι θέση θα πάρει ο τουρκικός στρατός στην "αποκαθήλωση" Ερντογάν







 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ