Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΟΜΒΑ: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο βομβιστές αυτοκτονίας!

14.10.2015 | 22:32
Σύμφωνα με τις διαδικτυακές εκδόσεις των εφημερίδων Hurriyet και Cumhuriyet, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των 2 βομβιστών αυτοκτονίας της πολύνεκρης βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα, σύμφωνα με τις ιστοσελίδες
Ο ένας είναι ο Γιουνούς Εμρέ Αλαγκιόζ, ενώ ο δεύτερος είναι ο Ομέρ Ντενίζ Ντουντάρ, το όνομα του οποίου λέγεται ότι βρισκόταν στην επίμαχη λίστα των βομβιστών αυτοκτονίας.
Οι δυο βομβιστές αυτοκτονίας φέρεται να ήλθαν στην Άγκυρα με διαφορετικά οχήματα από το ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ και εικάζεται ότι είχαν περάσει από την Συρία στην Τουρκία. Πριν την επίθεση αποκαλύφθηκε ότι οι δυο βομβιστές είχαν μεταβεί στο σημείο της επίθεσης όπου έλαβαν τις τελικές οδηγίες από έτερο άτομο το οποίο έχει συλληφθεί. Επιπλέον συνελήφθησαν και οι οδηγοί των οχημάτων που τους μετέφεραν στην Άγκυρα.
Το γεγονός της μη δημοσιοποίησης της λίστας των υπόπτων για επικείμενες βομβιστικές επιθέσεις έχει προκαλέσει την έντονη κριτική κατά της Κυβέρνησης, ενώ η κριτική αναμένεται να ενταθεί, εφόσον αποδειχθεί ότι οι 2 παραπάνω βομβιστές περιλαμβάνονταν σε αυτή.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ