Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Τουρκία

Τουρκία: Χουλουσί Ακάρ παραιτήσου!

18.05.2016 | 09:45
 Ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Χουλουσί Ακάρ ήταν μάρτυρας στον γάμο της κόρης του Ερντογάν. Στο τουίτερ ζητήθηκε η παραίτηση του, ενώ το θέμα ήταν το πιο συζητημένο της ημέρας.

Μάρτυρες στον γάμο της Σουμεγιέ Ερντογάν και του Σεκτσούκ Μπαϊρακτάρ ήταν ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Χουλουσί Ακάρ, ο πρόεδρος της βουλή Ισμαήλ Καχραμάν, ο πρόεδρος της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Ιζετμπέγκοβιτς, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ναβάζ Σερίφ, ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην παρουσία του Χουλουσί Ακάρ ως μάρτυρα στον γάμο.

Μετά από την ανακοίνωση πως θα είναι μάρτυρας στον γάμο το πλέον συζητημένο θέμα στο τουίτερ ήταν το #HulusiAkarİstifa (Χουλουσί Ακάρ παραιτήσου).

Μερικά από τα σχόλια για τον Ακαρ ήταν τα εξής :
  • RA : Θέλουμε αρχηγό που θα διοικεί τον στρατό στο Κίλις, όχι να πηγαίνει στους γάμους.
  • Neteist : Από τώρα και μετά προτείνω αυτό το σλόγκαν για τις κηδείες των μαρτύρων στρατιωτών : ¨Οι μάρτυρες δεν πεθαίνουν, η πατρίδα δεν διασπάται, οι γάμοι δεν αναβάλλονται¨
  • Aslı Aksoy : Η νέα περίοδος κηδεμονίας άρχισε και δεν το καταλάβαμε. Χουλουσί Ακάρ(παραιτήσου) σε σένα έμεινε να μπεις στην κηδεμονία του προέδρου και να είσαι μάρτυρας σε γάμο ;
  • Ozan Pekgoz : Ε και τι έγινε ; Οι Μπιλάλ και ο Μπουράκ Ερντογάν δεν έκαναν στρατιωτικό. Ο Χουλουσί άλλωστε δεν κάνει. Κανένα πρόβλημα.
Πηγή: tourkikanea.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ