Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Τουρκικά ΜΜΕ: Αντιφάσεις στις καταθέσεις των Ελλήνων στρατιωτικών

04.03.2018 | 15:26
Υπάρχουν αντιφάσεις στις καταθέσεις των Eλλήνων στρατιωτικών που συνεληφθησαν στις Καστανιές Έβρου γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Μετά από τις καταθέσεις με αντιφάσεις που έδωσαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη όταν εισήλθαν σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη, η έρευνα διευρύνθηκε γράφει το tourkika nea.gr που μετέφρασε το τουρκικό site yeni safak.

Yπάρχουν αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο ανδρών στην στρατοχωροφυλακή  σύμφωνα με το τουρκικό site.  Επίσης το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι εξετάζεται από τις αρμόδιες μονάδες και το περιεχόμενο των 3 τηλεφώνων που είχαν πάνω τους.

Συγκεκριμένα, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκεί, οι στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν στην εισαγγελία, όπου και εκεί έκαναν άλλες δηλώσεις. Μετά από αυτό, η εισαγγελία της Αδριανούπολης, λόγω των αντιφάσεων αυτών διεύρυνε την έρευνα τονίζει το δημοσίευμα.

Ακόμα, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην στρατοχωροφυλακή και την προσαγωγή τους στα δικαστήρια, οι δύο στρατιωτικοί προφυλακίστηκαν με κατηγορίες για “απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπίας” και ¨είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή¨ γράφει το τουρκικό site.

Με πληροφορίες από http://tourkikanea.gr


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ