Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικά ΜΜΕ: Απλή μετάδοση της είδησης της σύλληψης των δυο ελλήνων στρατιωτικών

02.03.2018 | 14:35
Ήπιων τόνων είναι τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ μετά την σύλληψη των δυο ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο από τους τούρκους όταν οι δικοί μας έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της κακοκαιρίας.

Η Daily Sabah στην αγγλική της έδκδοση περιγράφει το περιστατικό και αναφέρει ότι είναι πολύ εύκολο να χάσει κανείς τον προσανατολισμό του στα σύνορα αφού παρά το γεγονός ότι υπάρχει φράχτης στον μεγαλύτερο μέρος τους υπάρχει και περιοχή με δάσος που δεν είναι ευδιάκριτα τα όρια κοντά στις Καστανιές.

Υπενθυμίζει όπως και η αγγλική έκδοση της Hurryiet παρά το γεγονός ότι είναι χώρες συμμαχοι του ΝΑΤΟ οι σχέσεις ανάμεσα σρην Ελλάδα και την Τουρκία περνούν διάφορες κρίσεις τόσο για το θέμα της οριοθέτησης των συνόρων στο Αιγαίο, όσο και για το Κυπριακό.

Η Hurryiet θυμίζει και το περιστατικό στα Ίμια αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αρνούνται να στείλουν στην Τουρκία εκείνους που έφυγαν προκειμένου να μην συλληφθούν και κατηγορούνται για το πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ newsit.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ