Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικές Εκλογές 2018: Καμπάνια των στρατηγών για τον Ερντογάν

13.05.2018 | 10:23
Μετά τον Χουλουσί Ακάρ την προεκλογική “καμπάνια” υπερ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του ΑΚΡ ανέλαβαν οι υπόλοιποι στρατηγοί με προεξάρχοντες τα μεγάλα κεφάλια της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Ο νομάρχης της επαρχίας Ερτσέκ, μαλιστα, Μουράτ Ζορλούογλου μαζί με Τούρκους αξιωματικούς στην επαρχία Έρτσεκ ζήτησε ψήφους για το κόμμα ΑΚΡ.Ο συνασπισμός των ΑΚP-ΜΗΡ, υπό τον φόβο της απώλειας ψηφοφόρων στις εκλογές της 24ης Ιουνίου, χρησιμοποιώντας τα “γαλόνια” για να μαζέψει ψήφους.

Τη σκυτάλη πήραν ο νομάρχης του Σιρνάκ και ο νομάρχης του Βαν. Ο νομάρχης του Βαν που ταυτόχρονα είναι ο διορισμένος στον δήμο Βαν επίτροπος, μαζί με τον διοικητή Δημόσιας Ασφάλειας  Στρατοχωροφυλακής αντιστράτηγο Σαλίχ Καρατάς, τον Διοικητή Στρατοχωροφυλακής του νομού ταξίαρχο Μεχμέτ Σουάτ Εκιτζί και τον διοικητή του 6ου Συνοριακού Συντάγματος συνταγματάρχη Σαχίν Γενιλμέζ, συναντήθηκαν με κατοίκους στην συνοικία Ερτσέκ της Ιπέκγιολου. Ο Ζορλούογλου στην ομιλία του στοχοποίησε την εκλεγμένη διοίκηση του DBP.

O Zορλούογλου από την μια καυτηρίασε τα πεπραγμένα της εκλεγμένης διοίκησης του δήμου του DBP και από την άλλη εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις πράξεις της κυβέρνησης.  O Zορλούογλου είπε πως όλες οι ¨υπηρεσίες¨ που έγιναν στο Βαν, ήταν με δυνατότητες που διασφαλίστηκαν από την κυβέρνηση και τον Ερντογάν και ζήτησε ισχυρή στήριξη προς τον Ερντογάν.

Ο Ζορλούογλου αναφερόμενος στις εκλογές της 24/6 χρησιμοποίησε την εξής φράση : ¨Εμείς είμαστε ένα όχημα για τις υπηρεσίες. Ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ο κ. Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν και η κυβέρνηση μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε στην μνήμη μας. Η Τουρκία θα περάσει από ένα σημείο καμπής. Αν με την άδεια του Αλλάχ, η χώρα μας περάσει χωρίς προβλήματα αυτό το σημείο καμπής, τότε δεν θα έχει απομείνει κανένα εμπόδιο στον δρόμο της να γίνει μια μεγάλη δύναμη και στην περιοχή της και παγκόσμια. Το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας, με άδεια από τον Αλλάχ θα καταστεί μια από τις παγκόσμιες δυνάμεις του κόσμου και πλέον σε αυτή την περιοχή δεν θα γίνονται βήματα χωρίς να ερωτάται και χωρίς να αποφασίζει η Τουρκία.¨
 
ΠΗΓΗ: tourkikanea

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ