Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκική ενόχληση για την υπουργοποίηση Ντινόπουλου

12.06.2014 | 06:46
«Ο δημοσιογράφος που έβαλε την ελληνική σημαία στα Ίμια έγινε υπουργός»: Με αυτόν τον τίτλο  κάνει αναφορά στον τελευταίο ανασχηματισμό στην Ελλάδα η τουρκική εφημερίδα  Haberturk, αναφέροντας ότι οι νέοι υπουργοί ορκίστηκαν ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κ.Παπούλια.
 
Σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι μεταξύ των 17 νέων ονομάτων περιλαμβάνεται και αυτό του  δημοσιογράφου κ. Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος ήταν γνωστό, όπως  αναφέρεται, ότι το 1996 ύψωσε ελληνική σημαία στα Ίμια. Τωρα, αναφερεται,διορίστηκε ως Υπουργός Εσωτερικών. Ακόμα τονίζεται ότι ο κ.Αργυρης Ντινόπουλος, ο οποίος είναι γιος απόστρατου αξιωματικού, είχε υπηρετήσει σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ ως <<πολεμικός ανταποκριτής>>, ότι χρημάτισε δήμαρχος Βριλησσίων και ότι , εξελέγη βουλευτής το 2007, 2009 και το 2012.
 
Η εφημερίδα συμπληρώνει ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο καθόρισε ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς με τον εταίρο της κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Βενιζέλο, αποτελείται από 46 άτομα, εκ των οποίων τα 13 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ακόμη:


Βίντεο του ρεπόρτερ-βουλευτή Ντινόπουλου:ερήμωση Σκαραμαγκά, ο Παπανικολής στη στεριά 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ