Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ κατά Κούρδων! Βίντεο σοκ απ΄ όσα συμβαίνουν στην νοτιοανατολική Τουρκία

25.12.2015 | 11:53
Μπορεί να “χαλάει” το χριστουγεννιάτικο εορταστικό κλίμα το θέμα. Αλλά τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες,αυτές τις ώρες στην νοτιοανατολική Τουρκία εναντίον των Κούρδων δεν μπορεί να μας αφήνουν αδιάφορους. Η υπόλοιπη Ευρώπη κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς κάνει η Τουρκία εναντίον των Κούρδων: τους δολοφονεί μαζικά χωρίς να σέβεται τίποτα. Ούτε τα παιδιά!

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και δείχνει βολές αρμάτων μάχης μέσα σε πόλεις, εισβολές Τούρκων στρατιωτών σε σπίτια όπου Κούρδοι τους “υποδέχονται” με φωνές και πετώντας εναντίον τους ότι έχουν πρόχειρο,βολές ελεύθερων σκοπευτών κατά ασθενοφόρων και τέλος τη δραματική πορεία μιας οικογένειας που τρέχει μέσα στο δρόμο ,με τον πατέρα να κρατά στην αγκαλιά του τον 11χρονο γιό του που τον πυροβόλησαν! Τρέχουν προς το υπωτυπώδες ιατρείο για να τον σώσουν.

Δεν πρόλαβαν…

Δείτε το βίντεο που δείχνει τις κτηνωδίες των Τούρκων και την απανθρωπιά των Ευρωπαίων που πρόσφατα άνοιξαν τις …αγκαλιές τους για να υποδεχτούν το κράτος τρομοκράτη που λέγεται Τουρκία. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ