Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικές εκλογές 2018: Μονοθεματικό κανάλι με Ερντογάν το κρατικό TRT

14.05.2018 | 16:35
Μονοθεματικό κανάλι καθώς προβάλει σχεδόν αποκλειστικά τον "Σουλτάνο" Ερντογάν είναι το κρατικό TRT. Αυτό καταγγέλλουν εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας ότι η πολυφωνία δεν είναι και το φόρτε του κρατικού φορέα ραδιοτηλεόρασης. 

H δικαιοσύνη του TRT σύμφωνα με όσα καταγράφεται στους χρόνους που έχουν δοθεί στους μονομάχους για τις τουρκικές εκλογές της 24ης Ιουνίου: Στην συμμαχία ΑΚΡ-ΜΗΡ 37 ώρες, στο κόμμα IYI 9λεπτά, ενώ στο SP και στο κόμμα HDP 0 ώρες. Η δημόσια τηλεόραση TRT στο διάστημα από 17 Απριλίου ως 6 Μαίου, δεν παραχώρησε καθόλου χρόνο στα κόμματα SP και HDP, ενώ στο κόμμα IYI έδωσε 9,5 λεπτά. Ενώ στην συμμαχία ΑΚΡ-ΜΗΡ, δόθηκαν 37 ώρες, 40 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με το κείμενο του Σινάν Ταρτάνογλου, ο χρόνος που παραχωρήθηκε σε αυτό το διάστημα στο κόμμα CHP υπολογίστηκε στις 3 ώρες, 4 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα. Από αυτό τον χρόνο το μεγαλύτερο μέρος είναι οι ομιλίες του προέδρου του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στην κοινοβουλευτική του ομάδα στην βουλή. Στα πλαίσια αυτά στον υποψήφιο του CHP για την προεδρία της Δημοκρατίας Μουχαρρέμ Ιντζέ, παραχωρήθηκαν 27 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα.

Ο Ιντζέ αναφερόμενος στο TRT που ¨δεν είδε¨ την συγκέντρωση του στην Γιάλοβα, είχε δηλώσει πως ¨Αυτή είναι η τελευταία μου προειδοποίηση, δεν θα προειδοποιήσω ξανά. Το TRT δεν είναι το τσιφλίκι του πατέρα σας. Ανήκει στα 80 εκ ανθρώ 


ΠΗΓΗ: http://www.diken.com

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ