Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τούρκος αξιωματούχος ξανά στην Ξάνθη

13.07.2014 | 18:35

Η επίσκεψη του Τούρκου Αξιωματούχου, γίνεται στο πλαίσιο επαφών του σε διάφορες περιοχές λόγω και του Ραμαζανιού των Μουσουλμάνων που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος προερχόμενος από τη Σόφια και το Κίρτζαλι της Βουλγαρίας, όπου συναντήθηκε με μειονοτικούς παράγοντες, έφτασε στη Θράκη από τον κάθετο άξονα του Νυμφαίου.

Λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. της Κυριακής έφτασεστην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης και συναντήθηκε με τον Αχμέτ Μετέ. Μισή ώρα αργότερα κατευθύνθηκε στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωσε προς τιμήν του ενώ ακολούθησε επίσκεψη στον Εχίνο. Το βράδυ το πρόγραμμα του Τούρκου Αναπληρωτή Πρωθυπουργού περιλαμβάνει επίσκεψη στην «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» ενώ παρακάθεται σε δείπνο Ιφτάρ που παραχωρείται προς τιμήν του στην Κομοτηνή. Οι επαφές του θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εθιμοτυπικές και συνήθεις για όλους τους Τούρκους πολιτικούς που επισκέπτονται τη Θράκη.

Τον Εμρουλά Ισλέρ συνοδεύει ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή Αχμέτ Ιλχάν Σενέρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί του βρίσκεται και ο Θρακιώτης στην καταγωγής Χαλίτ Ερέν, Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας Τέχνης και Πολιτισμού (IRCICA) που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα θρησκευτικά και πολιτικά πράγματα της γείτονος. .

Η επίσκεψη διεξάγεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αλλά με πλήρη ηρεμία.

Πηγή: xantipress

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ