Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Toύρκος υπαξιωματικός σκοτώθηκε παίζοντας ρώσικη ρουλέτα

27.12.2017 | 13:46
Toύρκος υπαξιωματικός της στρατοχωροφυλακής της Τουρκίας θέλησε να παίξει ρωσική ρουλέτα και σκοτώθηκε. Πρόκειται για τον 28χρονο υπαξιωματικό Ριντβάν Τσετίν, ο οποίος στην Διεύθυνση Στρατοχωροφυλακής του Γκιουμούσχανε, θέλησε να παίξει ρωσική ρουλέτα δίπλα στους στρατιώτες, αλλά στην πρώτη δοκιμή που έκανε ακουμπώντας το όπλο στον κρόταφο του, το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Το περιστατικό συνέβη απόγευμα στο τμήμα συντήρησης της Διεύθυνσης Στρατοχωροφυλακής του Γκιουμούσχανε. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι στρατιώτες, ο υπαξιωματικός Ριντβάν Τσετίν τους είπε πως θα παίξει ρωσική ρουλέτα, έβαλε μια σφαίρα στον μύλο του όπλου του και μετά το ακούμπησε στον κρόταφο του, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr. Στην πρώτη δοκιμή το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο Τσετίν κατέρρευσε κάτω αιμόφυρτος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Γκιουμούσχανέ, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

Ο Ριντβάν Τσετίν ήταν αρραβωνιασμένος και ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Καταγόταν από το Γκιόνεν του νομού Μπαλικεσίρ. Η σορός του στάλθηκε στην ιατροδικαστική για νεκροψία, ενώ διεξάγεται έρευνα σχετικά με το περιστατικό.  

Με πληροφορίες από tourkikanea.gr 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ