Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Toυρκικός Τύπος: "Oι νομάρχες θα διευθύνουν την αποχώρηση"

21.04.2013 | 10:49
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Την αποχώρηση θα τη διευθύνουν οι νομάρχες» είναι ο τίτλος της Star. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ολη την επιχείρηση της αποχώρησης των ανταρτών του PKK από την Τουρκία θα τη διευθύνουν οι νομάρχες των πόλεων. Παράλληλα σημαντικό ρόλο για την ασφάλεια θα παίζουν οι αστυνομικοί και οι άνδρες της στρατοχωροφυλακής. Όπως γράφει η εφημερίδα ο τουρκικός στρατός θα βρίσκεται σε επιφυλακή όμως σε μεγάλη απόσταση για κάθε ενδεχόμενο.

«Γέμισαν την περιοχή που είναι υπο οικολογική προστασία» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Radikal. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως στην περιοχή Ντάτσα της νότιας Τουρκίας οι εργολάβοι γεμίζουν τη θάλασσα με μπάζα για να χτίσουν τη νέα μαρίνα της περιοχής. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως με νόμους η συγκεκριμένη περιοχή είναι υπο οικολογική προστασία.

«Τάφος, ένα επι δυο, 750.000 τούρκικες λίρες» είναι ο τίτλος της Habertürk. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ένας τούρκος πολίτης πουλά τον ικογενειακό του τάφο έναντι 750.000 λιρών (σ.σ 300.000 Ευρώ) με την δικαιολογία πως βρίσκεται δίπλα σε τάφους διάσημων τούρκων ηθοποιών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ