Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο τουρκικός Τύπος σήμερα 15-01-2013

15.01.2013 | 08:59
 
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Προτιμώ να σαπίσω» είναι ο τίτλος της Μilliyet. H τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά σε δηλώσεις του πρώην αρχηγού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Ιλκέρ Μπασμπούγ. Ο ίδιος απάντησε σε φήμες πως ενδέχεται να αποφυλακιστεί μελλοντικά με νόμο που θα αθωώνει και τον Οτζαλάν. Ο Μπασμπούγ απάντησε και τόνισε πως « αντί να αποφυλακιστώ μαζί με τον Οτζαλάν προτιμών να μείνω εδώ στη φυλακή και να σαπίσω».


«Δεύτερη άνοιξη στους συνταξιούχους» είναι ο τίτλος της Akşam. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχεται βοήθεια στο σπίτι στους συνταξιούχους. « Φάρμακα, ιατρική περίθαλψη ακόμα και η προμήθεια ψωμιού στο σπίτι είναι στα σχέδια βοήθειας προς τους συνταξιούχους» αναφέρει η εφημερίδα.

«Συναγερμός για ενδεχόμενο προβοκάτσιας» είναι ο τίτλος της Cumhuriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η κυβέρνηση αλλά και το φιλο-κουρδικό Κόμμα Ειρήνης και Δημοκρατίας προειδοποιούν για ενδεχόμενο προβοκάτσιας στις κηδείες των ακτιβιστριών που δολοφονήθηκαν στο Παρίσι. Οι κηδείες των τριών γυναικών θα γίνουν στη νοτιοανατολική Τουρκία.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ