Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Tουρκικός Τύπος σήμερα 20-09-2012

20.09.2012 | 13:57
 
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

« Ρωσικός πύραυλος που δεν αφήνει ίχνη» είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το Γενικό επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε πως το τουρκικό αεροσκάφος RF-4 έπεσε λόγω πυραύλου που εκτοξεύθηκε από τη Συρία ο οποίος είναι αόρατος. Η τουρκική εφημερίδα εκφράζει αμφιβολίες αν τον πύρααυλο τον εκτόξευσαν Ρώσοι στρατιώτες που βρίσκονταν στη Συρία.

«Όταν πυροβόλησαν τα τεθωρακισμένα έφυγαν» είναι ο τίτλος της Taraf. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως μίλησαν τούρκοι στρατιώτες από την φάλαγγα η οποία είχε δεχθεί επίθεση του PKK προχθές όπου είχαν σκοτωθεί 10 στρατιώτες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των στρατιωτών «μόλις ξεκίνησε η επίθεση τα τεθωρακισμένα έφυγαν με αποτέλεσμα οι στρατιώ τες να μείνουν μέσα στα λεωφορεία χωρίς να μπορούν να αμυνθούν»

«Όταν είναι ζωντανοί με λεωφορείο, όταν είναι νεκροί με ελικόπτερο» είναι ο τίτλος της Sözcü. H τουρκική εφημερίδα κατηγορεί τον στρατό πως μετέφερε στρατιώτες με λεωφορείο σε επικίνδυνη περιοχή. « ενώ όταν σκοτώθηκαν τους μετέφεραν με ελικόπτερο, αν όμως από την αρχή τους μετέφεραν με ελικόπτερα ίσως να ζούσαν γράφει η εφημερίδα».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ