Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο τουρκικός Τύπος σήμερα 20-12-2012

20.12.2012 | 08:08
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


    «Έβαλε στο μάτι τους συνταξιούχους» είναι ο τίτλος της Cumhuriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο Υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ « ισχυρίστηκε πως οι Τούρκοι συνταξιούχοι παίρνουν περισσότερα χρήματα σε ποσοστό του μισθού , σε σχέση με τους συνταξιούχους της Μεγάλης Βρετανίας.» Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο υπουργός εσκεμμένα αγνοεί τη μεγάλη διαφορά στους μισθούς των εργαζομένων ανάμεσα στις δυο χώρες.

    «Εσυ να γεννήσεις το μωρό και το κράτος θα φορντίσει το παιδί σου» είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στην ιστορία μιας 23χρονης κοπέλας στην ανατολική Τουρκία όπου είχε μείνει έγκυος από βιασμό. Χωρίς να πει κάτι στους συγγενείς της ζήτησε τη βοήθεια του κράτους για να κάνει έκτρωση, ο εισαγγελέας δεν ενέκρινε καθώς είχε περάσει το νόμιμο όριο των 10 εβδομάδων . Το Υπουργείο Προστασίας Οικογένειας συνέστησε στην κοπέλα να γεννήσει το παιδί και αν δεν μπορεί να το φροντίζει αυτό θα τα κάνει το κράτος!

« Στο αυτοκίνητο του Ταγίπ βρέθηκε κοριός» είναι ο τίτλος της Sözcü.H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως στο αυτοκίνητο του τούρκου πρωθυπουργού αλλά και πάνω σε έναν φρουρό του βρέθηκαν κοριοί , όπου κάποιοι άκουγαν όλες τις συνομιλίες του τούρκου πρωθυπουργού. «Μας λένε πως ο Ερντογάν είναι ο πιο αυστηρά φρουρούμενος πρωθυπουργός της Ευρώπης αλλά είχαν βρεθεί κοριοί και στο γραφείο του» σχολιάζει η εφημερίδα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ