Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Tραμπ: ''Δεν έχουμε άλλη επιλογή, ο στρατός μας γίνεται όλο και πιο ισχυρός από ποτέ''

17.04.2017 | 15:19
‘’Δεν έχουμε άλλη επιλογή ειλικρινά, ο στρατός μας ενισχύεται και γίνεται πιο ισχυρός από ποτέ’’, δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ γράφει το RT. O Tραμπ έκανε την παραπάνω δήλωση στο λογαριασμό του στο Twitter στις 16 Απριλίου 2017 λίγες μέρες αφού οι ΗΠΑ άρχισαν να κάνουν επίδειξη της ισχύος τους στη Συρία, στις 7 Απριλίου 2017.

Η παρουσία των ΗΠΑ είναι πράγματι αισθητή. Συγκεκριμένα, πέρα από τις ρίψεις τόμαχοκ και τη ρίψη της μεγαλύτερης μη πυρηνικής βόμβας((Μήτέρα όλων των βομβών), στη Συρία κινήσεις στις οποίες ο Τραμπ προέβη μετά από την ειδεχθή χημική επίθεση με το αέριο σαρίν, η κυβέρνηση έχει επίσης στείλει μια αρμάδα έτοιμη να επέμβει όπου και όποτε χρειαστεί στη περιοχή.

Aκόμα, όπως αναφέρει το RT, ο Τραμπ δεν παρέλειψε να στείλει και τα σύγχρονα F-35 στην Ευρώπη την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της άσκησης του ΝΑΤΟ για την ‘’αποτροπή της Ρωσίας’’. Επίσης, τονίζεται ότι μέσα στο Μάρτιο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε από το Πεντάγωνο να αυξηθούν οι αμυντικές δαπάνες κατά 54 δισεκατομμύρια δολλάρια.

Ο Τραμπ ήδη από το Φεβρουάριο του 2017, είχε δηλώσει ότι έχει την πρόθεση να φτιάξει τον μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό στον κόσμο.

ΤοTweet του Πρόεδρου Ντόναλτ Τραμπ:

‘’Δεν έχουμε άλλη επιλογή ειλικρινά, ο στρατός μας ενισχύεται και γίνεται πιο ισχυρός από ποτέ’’, γράφει.
  '

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ