Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρία αυτοκίνητα "υψηλών προδιαγραφών" πρέπει να αγοράσουμε για την θέση του Α/ΓΕΕΘΑ στην ΕΕ

11.03.2015 | 22:00
Η θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής αρχίζει και μας πονάει αρκετά στην τσέπη. Εκτός από την πρόταση του ΓΕΕΘΑ για τις αποδοχές του στρατηγού Κωσταράκου -που δεν έχει γίνει δεκτή από την πολιτική ηγεσία- οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρέπει να επιβαρυνθούμε και με την αγορά τριών αυτοκινήτων . Ένα για τον πρόεδρο της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ και Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου και δύο συνοδευτικά της ασφάλειάς τους.

Και όπως είναι κατανοητό δεν μπορεί να είναι αυτοκίνητα της σειράς. Αλλά να έχουν κάποια συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία προφανώς δεν τα βρίσκεις στα φθηνά αυτοκίνητα.

Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά είχαν προσμετρηθεί όταν τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο διεκδίκησης της θέσης από την Ελλάδα. Τώρα δεν έχει και καμία σημασία να το μάθουμε. Την θέση την πήραμε και πρέπει να την πληρώσουμε. Ακριβά απ΄ ότι φαίνεται.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να προχωρήσουν τα σχέδια για τον ευρωστρατό κατά τη διάρκεια της θητείας Κωσταράκου ,μήπως και κάτι παραπάνω κερδίσουμε. Λέμε τώρα…


Διαβάστε ακόμη:

Όλο το σχέδιο νόμου για παραμονή του Α/ΓΕΕΘΑ στη θέση του και το κόστος της θέσης στην ΕΕ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ